Enköping 080911

Idag åkte jag & Ullis till Enköping (Mårtensutställningen). Gonzo var enda hunden som var med för Hugo har tyvärr åkt på noskvalster. Tur att dom inte har träffats på ett tag för det smittar tydligen ganska bra. Men han hinner ju i allafall bli bra till nästa helg. Dagens utställning var bara för valpar, med indelning 4-6 mån, 6-9 mån & 9-12 mån. Det skulle vara en pinscherhane 4-6 mån före oss men dom var inte där så vi fick börja. Gonzo fick Hp. Nästa var en hane 9-12 mån, Frozzie´s Chiwaz som också fick Hp. Vi fick stå mot varandra för att få fram bästa hanen & det blev Gonzo. En tik 4-6 mån ställde härnäst, Quebec´s Disco Donna, & fick Hp, så vi tävlade om BIR & BIM. Gonzo blev BIR!

Domare: Sara Nordin
Kritik: Maskulin hane med snygga proportioner, mkt bra huvud & uttryck, bra hals & skuldra, rak överarm, välvinklat bakställ, välkroppad för åldern, rör sig med tillräckligt steg, trevligt temperament.
Hp, BH 1, BIR

När det var dags för final var vi 21 hundar i grupp 2. Nu fick vi en annan domare som heter Annemarie Thomassen. Vi blev inte placerade.

Som vanligt en mörk bild, var i ett ridhus.
Tack Ullis att du åkte med fast du inte kunde ställa Hugo. Alltid ett moraliskt stöd & trevligt sällskap!!!



Kommentarer
Postat av: Sussi

GRATTIS!

2008-11-09 @ 21:05:41
URL: http://busbrorsor.blogg.se/
Postat av: Annika

Tack och grattis själv!!! Jag har faktiskt uppdaterat Novas o Zetas blogg nu med, ska försöka bli bättre på detta nu, snodde även lite bilder från dig, hoppas det är ok :)

Kramisar från oss

2008-11-11 @ 15:26:02
URL: http://ikkan.se/pinscher/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback