HUND 2009

Ja, då var det dags för lite utställning igen. Sussi var så snäll & följde med som sällskap & chaufför fast hon inte skulle ställa själv. Det tackar vi för!!! Hon började med att chockera med att komma 10 minuter innan utsatt tid, när har det hänt, typ ALDRIG!!!;) Vi började färden mot Sthlm & Älvsjömässan, lite felkörning blev det redan på vägen dit, inget ovanligt när vi är ute på vägarna, men vi kom fram. Våran ring började inte förrän 11, så vi kunde ta det ganska lugnt. Tyvärr blev det inga bilder, Sussi är inte riktigt kompis med min kamera än, vi får ha en liten fotokurs;).
Domare: AnnMarie Maeland
Kritik: Hane med vacker resning, vackert huvud & uttryck, kunde ha en aning mörkare ögon, bra bett, vacker hals, stram rygg i stående, drar upp den i rörelse, välvinklad bak, rak i överarmen, behöver få mer förbröst, rör sig med bra steglängd, visar sig väl!
Ukl: kv 1, kk 1, Hp
Blev inget cert för hanarna alls, var bara championhanarna som fick ck. BIR blev Fundoras Hera, hon fick även certet & BIM blev Lilla Enebys Canjo. Grattis till Er!!!
När det var klart i Pinscherringen var det dags för shopping. Blev en säck hundmat, ben, bajspåsar & en fäll till bilen. Gonzo skötte sig hur bra som helst hela dagen & charmade många;). Nu var det dags att fara hem & självklart åkte vi fel IGEN!!! Fick lite sightseeing i Sthlm, tur att vi kan skratta åt det mesta. Inget ovanligt att det blir en massa tok när jag & Sussi gör något. Vi kom hem helskinnade, det är huvudsaken. Tack igen Sussi för sällskapet, du är en pärla!!!



Kommentarer
Postat av: Sussi

Ja, va fan, man kan inte va expert på allt! Får väll lära mig o zooma bättre till nästa gång ;)

Ja, nog är det tur att vi garvar åt typ allt o jösses vad gamla vi kommer att bli, efter alla våra resor!

Tack själv!

2009-12-15 @ 23:23:13
URL: http://www.nogg.se/busbrorsor
Postat av: Sanna & Kelly

Låter som en kul dag! Grattis till ännu ett hp och fin kritik! (...synd hon höll inne med ck:et bara...)

2009-12-16 @ 18:28:17
URL: http://www.barkingkelly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback