Malmö

I lördags åkte jag & Anna med 7 hundar & packning ner till Malmö för det var svensk vinnar utställning. Hade bunkrat upp med dricka, snask & musik. Vi gjorde ett stopp vid Brahe hus (Gränna) för att äta. Tog dagens, fläskfilé med stekt potatis & champinjonsås. Jättegott & kaffe på maten förstås.  När vi närmade oss Helsingborg möttes vi upp av Ingrid & Therese. Vi stannade hos en familj som Anna har placerat ut en hund hos, jätte trevliga människor. Dom bjöd på en supergod kycklingsallad & kaffe med godbit. Tack så hemskt mycket för det!!!

Här har vi mannen, Ove. Han är en gigantosaurus jämfört med en normalstor Petit Brabancon, en cool kille.

En annan av familjens hundar, tyvärr har jag glömt namnet.

Ove sitter fint.

2 till av familjen hundar. Med dotterns hund så hade dom 5 st, 1 fastnade inte på bild. Dom hade en svart Cocker Spaniel också.

Det här är dotterns hund Gibson, 7 månaders Bullmastiff. Jag blev kär, supermysig hund!!!

Korgen har en väldigt passande storlek för denna lilla hund;).

Här har vi kommit fram till hotellet i Malmö, Scandic Segevång, Gonzo tog plats i sängen direkt. Blev bara att ta en dusch & sova för det skulle bli tidig morgon. Väckarklockan stog på 5, zzzzzzzzzz!!!
Vi började söndagen med att rasta hundarna & packa in det mesta i bilen, sen gjorde vi oss iordning & käkade frukost. Dom har ju sååå lyxig frukost! Nu var det dags att åka till Malmömässan. Jag var ju den enda med pinscher i vårat sällskap så jag gick till min ring. Väl där ser jag att det är en pelare som var 2 meter bred som man var tvungen att springa runt. Skum lösning tycker jag. Passade på att gå & handla lite hundben innan det var dags för oss.
Domare: Magdalena Kozlowska
Kritik: a big male, well balanced with good bone, head is long & proportional, natural ears with front edges out of cheek, exellent neck, correct topline, chest is not deep enough, in movement back should be stronger.
Helhetsintryck: utmärkt
Junkl, kv 1, kk 3.
Gonzo skötte sig bra i ringen, det var 5 juniorhanar anmälda. Gonzos bror Milton var där men han blev skrämd av någonting så Emma valde att avbryta. Blev inte några bilder tagna pga den där pelaren & det var så trångt. Gonzos pappa  Eroz gick i championklass, kv 1, kk 2, ck & 3 bhkl. Syster Nova, junkl, kv 1, kk 1, ck, Mamma Vegas gick i championklass, kv 1, kk 1, ck & btkl 3. Pias Bronx blev BIR veteran. Supergrattis till er allihopa & kul att träffas igen.
För Anna, Ingrid & Therese gick det superbra. Blev titlar, cert, ck, you name it! Grattis till er också givetvis!!! Sen var det dags för den långa färden hem, stannade på Max strax utanför Malmö & tog en burgare. Gjorde ett stopp i Hallsberg & rastade hundarna & tog kaffe & bulle. Var hemma 23.30, blev bums i säng. Tack tjejer för den här resan!!! 



Kommentarer
Postat av: Stina o Canyo

Ja det va rätt så fasinerande. Såg att de målade sina hndar med. Shit, massa märkligt folk.

2009-03-25 @ 12:20:46
URL: http://cennan.blogg.se/
Postat av: Therese

Tack för en superrolig helg i Malmö!

Tack för att du fixade hotelrum åt oss, det kändes väldigt lyxigt att bo så nära utställningen. Hoppas vi gör om detta!!!

Hoppas det gick bra att köra hem i snöovädret. Vi tog det väldigt lugnt pga vädret, var hemma 05.00 på måndag morgon;)

Ha det bra!

Kram/Therese

2009-03-26 @ 21:25:54
URL: http://www.purpleteams.webb.se
Postat av: Jannica

Åhh vad glad jag blev över att se Ove på bild!!! Jag älskar verkligen den hunden!! Han är så underbar!!

Ni verkar verkligen ha haft roligt i Malmö! Grattis till utställningsresultatet!

Mvh Jannica (som har Fido från Annas uppfödning)

2009-03-26 @ 21:31:35
URL: http://fido.zoomin.se
Postat av: Anna

Tack för en trevlig helg i Malmö! Tur att du hade med kamera så jag kunde få några bilder av min älskade Ove. Visst har han en underbar familj! Nu får vi smida nya planer, nån gång ska väl gr2&9 gå på samma dag:)

Kramisar

Anna & brabbe-ligan

2009-03-27 @ 07:45:20
Postat av: Jenny

Så söt Gibson är i sin lilla korg :)

2009-03-27 @ 12:03:40
Postat av: Cathrine

Hej!



Tack för grattis! Jätte-kul att få se din pojk. Han och Ester (anahita) är inte jätte-lika men verkar lika snälla :D



Ha det gott så ses vi kanske på lilla Stockholm eller Västerås.

Cathrine

2009-03-28 @ 09:44:54
URL: http://www.rivendells.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback