Rund & go;)

Fick nya bilder på Magleddies Lady igår, dygn 53.

Man blir faktiskt trött när man är gravid;).

Börjar få en skaplig kula, hon är så söt!Utställning Rocklunda Västerås

Jaha, då har vi varit på utställning igen. Jag, Gonzo, Ullis & Hugo. Hade inga stora förhoppningar idag, hade hört både ditt & datt om domaren. Men så är det ju, vissa domare gillar ens hund & vissa inte. Man får ta det med en klackspark. Tack Suvi för att du ställde upp & fotade!

Domare: Ingela Nilsson
Kritik: Långt huvud som kunde ha flatare kinder, slarvar med sina öron, bra hals & överlinje men kunde ha mindre halsskinn, välkroppad, ngt långa haser, rör sig trångt bak men bra för övrigt.
Ökl, kv 1, kk 2
Nu var det Ullis & Hugos tur, så vi bytte hall.

Ökl, kv 1, kk 3
Avslutade utställningsdagen med lunch & lite shopping.Lady GaGa feat Albin-Bad Romance (Även medverkande: Grinpellen Elliott, Azlans bakdel & linslusen Gonzo)
Magleddies Lady

Fick bilder av Lena på Lady igår, hon börjar bli rund & go om magen;). Ska bli så spännande att följa dessa Gonzo/Lady valpar. Längtar tills man kan åka & hälsa på.
Lady är i dygn 47-48, nåt sånt.

Lilla pluttan!

Undrar hur många det är där inne???VILTSPÅR

Idag var vi ett riktigt rövargäng som åkte ut i skogen & la viltspår. Det var jag med Azlan & Gonzo, Sussi med Brage, Loke & Tyr, Malin med Sune, Ullis med Hugo & Janike med Hedvig. Innan vi åkte ut stannade vi vid Villa Vanilla & köpte med fikabröd.  När vi kom fram så rastade vi av hundarna lite innan vi började lägga spår.

Hela gänget förutom jag då, nån måste ju ta bilderna;).

Hunddagis!!!
När vi hade lagt alla 8 spåren så hämtade vi hundarna & satte oss & tog en fika. Kom på att ifall hundskaran ökar så måste vi skaffa oss en turnébuss, började fundera vad det skulle stå på bussen. Kom fram till att bästa namnet var "Ärthjärnorna";).

Azlan & Gonzo

Hedvig

Sune

Hugo

Brage

Janike & Hedvig

Jag döper dig till...........

Jag, Sussi, Tyr & Loke

Sune hittade en extra god pinne.

Sune gör ett glädjeskutt, att han sitter fast berör honom inte;).

Sune, Hugo & Hedvig samsas om samma pinne.

Tyr

Loke
Nu var det dags att börja gå spåren, jag & Janike försökte fota efter bästa förmåga, men lite bilder blev det i allafall.

Loke ger sig ut på sitt spår.

Han hittade sin hartass utan problem, var den enda som inte fick spåra efter rådjursklöv eftersom han bara ska jaga hare när han används i jakt.

Mmmmmm, den är god!

Azlans tur.

Han spårade bra, tyvärr hade vi varit lite taskiga & kommit för nära Lokes spår så jag fick hjälpa honom tillbaka till sitt eget.

Han har hittat sin klöv.

Att Azlan skulle småsmaka på klöven visste jag men han tog klöven & bar den hela vägen tillbaka till dom andra, det var en riktig "wow upplevelse". Jag blev sååååå glad!!! Han är ju speciell att träna med, viltspår kan funka med honom.

Lilla Tyr hade problem att förstå vad han skulle göra. Vi började till och med att efterlysa dom för det tog sån tid, trodde det hade hänt nåt. Det är ju helt riktigt att vänta ut så hunden får lyckas med uppgiften.

Matte, vad vill du att jag ska göra???

Är det något där borta vi letar efter???.
 
Han hittade sin klöv till slut.

Brage var så ivrig så det var svårt att få några bra bilder. Blev mest ett svart sudd;).

Brage har klöven men det syns inte i det svarta burret;).

Janike sitter & njuter i solen.

Gonzo gick på sitt spår utan problem.

Helt klockrent!

Stolt som en tupp med sin klöv.

Mattes stiliga kille!!!

Janike & Hedvig

Hedvig jobbade på bra.

Sniff, sniff, vad är det för spännande som luktar???

Åt det här hållet ska vi!

Hedvig hittade sin klöv men hon tyckte den var lite småmystisk.

Efter lite övervägande så var den ju faktiskt ganska god;).

Gonzo är herren på täppan.

Nu ha mobiltelefonerna åkt fram;). Tyvärr blev det inga bilder på Malin & Sunes eller Ullis & Hugos spår med min kamera men det hade gått bra för dom också.
Nu var alla klara & begav oss till bilarna, tror att alla mattarna & hundarna var lika trötta men nöjda.
Tack allihopa för en jättetrevlig & mysig eftermiddag i skogen, det måste vi göra om!!!Lite uppdatering

Tänkte uppdatera om Gonzos dejter. Fick veta till 100% idag att Chilli (Flängans Betty) gick tom. På bilden jag fick tidigare såg hon verkligen ut som om hon gick med valpar men antagligen var hon skendräktig. Mest ledsen för Annes skull för hon ville så gärna ha en valp efter Chilli. Önskar henne lycka till i framtiden & att hon hittar en hane hon trivs med ifall hon gör ett nytt försök. Däremot ser det mer lovande ut med Magleddies Lady;). Hon börjar bli rund & go om magen. Ifall ni är nyfikna kan ni gå in på www.mypinscher.se & Bellabloggen. Lena har ju 2 kullar på gång, den andra är på kullsystern Lillrosa & Rivendells Cuthalion (Totte). Ska bli kul att jämföra likheter & skillnader.Äntligen är våren här!!!

Idag är det helt underbart väder!!! Jag & Sussi gick med hundarna i Kohagen på förmiddagen, äntligen har snön försvunnit där.

Gonzo

Gonzo med sin ständige följeslagare Tyr.

Tyr

Brage

Gonzo & Tyr i full fart!!!

Azlan, Brage & Tyr.

Gonzo med "racer" öron.

Azlan & Tyr busar.

Nu kommer jag & tar dig!!!

Loke fick snällt gå i koppel så han inte drar iväg & jagar.

Loke

Azlan blev törstig av allt springande.

Fler som var törstiga;).

Azlan

Svart virrvarr, Brage & Tyr.

Gonzo & Tyr.

Azlan

Brage
När jag kom var hela familjen ute & grejade på baksidan. Jag gick runt tomten & plockade upp alla bajshögar, som sagt det som göms i snö kommer fram i tö. Fixade med staketet också så nu har jag en blåsa på tummen. Får fortsätta någon annan dag men vädret kan man inte klaga på. VÅRFEELINGS!!!!Albins & Elliotts show, Gonzo är med på ett hörn;).
Påsken

Syster med familj kom till oss över påsken, alltid lika trevligt. På långfredagen fick pojkarna ett varsitt fotbollsset, dom blev fotbollsproffs direkt;).

Kusinerna Bus.

Salig blandning, en från Tyskland, en från Danmark & en från Italien;).
På påskafton hade vi påskmiddag hemma hos oss för allihopa men först & främst var det födelsedagskalas för Elliott som fyllde 5 år. Jösses, vad åren går!!!

Han fick bland annat en verktygsbänk & den blev poppis hos pojkarna.
Fick ett kul samtal från Sussi som var & ställde på Lilla Sthlm, Tyr blev BIM valp (hans syster blev BIR valp) & Brage fick en 1:a (är ju inte ställd på jättelänge). Grattis till er!!!
När kalasandet var slut började jag förbereda inför söndagen eftersom då var det dags för oss att åka till Lilla Sthlm.

Natten mellan lördag & söndag sov alla grabbarna i samma säng, visst är dom söta?!
Tidigt på morgonen kom Ullis & hämtade oss, Sari följde med som supporter. Ullis & Hugo skulle in ganska tidigt i ringen, oj vad nervös hon var, nästan värre än vad jag brukar vara;).

Började bra, Ökl: kv 1, kk 1, CK

Fortsatte ännu bättre, Hugo blev bästa hanen & fick sitt andra CERT & sitt första CACIB!!!
Vad skulle han bli BIR eller BIM?????????

HUGO BLEV BIR!!!!!!!!! Supergrattis Ullis & Hugo!!!!!!!!!!!!
Nu var det dags att förflytta sig till Pinscherringen, började faktiskt bli lite nervös, Gonzo kan ju faktiskt bli champion.
Väl inne i ringen så skötte han sig sååå bra & var glad & alert hela tiden, superkul!!!
Domare: Evgeny Rozenberg
Kritik: Middle size, elegant with good prop, good balance in stand and moving, beautiful silhuette, good coat & colour, a little straight front, very good hind angulation, nice topline & croup.
Ökl: kv 1, kk 1, Ck, bhkl 4
Blev inget championat den här gången men är nöjd för han trivdes med att visa upp sig, jakten fortsätter;). Blev inga bilder är så svårt att ta det i den hallen så mina kompanjoner slapp;).
Nu hade vi en lång väntan framför oss innan gruppfinalerna skulle börja, gick & käka & tittade på grejer tills det var dags för Ullis & Hugo att visa upp sig igen.

Gick inte hela vägen den här gången men tror nog Ullis var nöjd över dagen ändå. Ni var så duktiga!!!
Blev mycket skratt under dagen, hade ont i kinderna. Tack Ullis & Sari för en trevlig dag!!!Trevlig promenad!!!

Ikväll har jag, Azlan & Gonzo gått en promenad vid skjutbanan med Sussi, Brage, Loke & Tyr & dagen till ära var Malin & Sune med. Sune (även kallat Ägget av sin matte) är ju ny i gänget, mina hundar har aldrig gått promenad med honom men vi släppte dom lösa. Gonzo började att visa vem som är kung & jag demonstrerade mina röstresurser;). Azlan gick mest bredvid & vallade honom, men överlag skötte sig alla grabbarna bra. Lite gruff får man räkna med med 6 hanhundar. Får dom bara träffas ett par gånger till så kommer Sune vara en i grabbgänget;).

Azlan när han vallar Sune.

Sune bestämde sig för att bada trots mattes protester;).

Har man badat måste man skaka av sig.

Sussi & hela "hunddagiset".
Sune "in action"

Nu är det "Följa John".

Malin, Sussi & grabbarna.

Tyr (även under den här promenaden kallad Fjant) & hans nya idol Gonzo.

Hela grabbgänget: Sune, Tyr, Loke, Brage, Gonzo & Azlan.
Tack tjejer för trevligt sällskap!!!
Vill även passa på att önska alla en riktigt GLAD PÅSK!!!