Nyår

På nyårafton började vi med en långpromenad på 2 1/2 timme med hundarna, så dom skulle vara ordentligt rastade innan dom värsta smällarna började. På kvällen kom Per, Ida, Mikaela, Jim & Marcus över & firade in det nya året med oss. Vi åt god mat, ost & kexar & en massa annat mums.

Grabbarna gick ut & tittade på fyrverkerierna, tjejerna stannade inne med hundarna, dom blev inte berörda av smällarna, SKÖNT!!! Gott nytt 2010 allihopa, ska bli intressant att se vad det här året har att erbjuda.
På nyårsdagen gick jag & Sari runt skjutbanan med hundarna. Hann inte gå med hundarna lösa många meter innan dom drog efter något. Gonzo kom tillbaka på en gång, Raffa en stund senare men ingen Azlan. Stog en stund & väntade. Passade på att fota.


Vi kan ju inte klaga över att vi inte har snö.
Fortfarande ingen Azlan, hörde ingenting heller. Vi började gå, tänkte att han kommer väl men icke sa nicke. Delade på oss & gick åt varsitt håll, började få panik. Fick tag på Robban & Per så att dom skulle vara beredda med bilar. Kom runt & träffade på Sari men ingen Azlan i sikte. Killarna skickade ut åt olika håll i bilarna, Azlan hade varit borta 1 timme. Nu var det inte roligt längre. Tog inte lång stund så ringde Robban & sa att ett par hade plockat upp Azlan på 66:an, fatta 66:an!!! Polisen kom precis men det var ju lugnt eftersom Robban kunde ta med honom hem. Fattar inte hur han kan ha hamnat där, Azlan har aldrig dragit på det där viset. När jag kom hem så var Azlan såååå glad att se mig men han skämdes också, visste mycket väl att det där var inte bra gjort. Slutade bra den här gången, vill inte ens tänka på vad som hade kunnat hända. Ringde upp paret & tackade för att dom var så snälla & stannade & tog in honom i bilen. Det där vill jag inte vara med om en gång till!!!
På lördagen åkte Sari & Co hem, blev väldigt tyst i huset. I tisdags var vi på bio med ungarna & såg Alvin & gänget 2, var väldigt uppskattat. Det var nyårshelgen det, säkert glömt något här med, men men lite uppdatering i allafall.



Kommentarer
Postat av: Pirjo

Skönt att han kom till rätta det är absolut det värsta man kan vara med om nu när det är svinkallt ute oxå!!

2010-01-10 @ 09:55:00
Postat av: Per

Tack för att jag fick bli en tjej för en kväll.Jag vara aldrig ut.

2010-01-10 @ 19:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback