Mattes prinsar

Tog lite nya bilder idag.

PINSCHERBUS!!!

Gonzo

Diezel står & sover:).

Diezel

Diezel

Mattes 3 prinsar!!!

Azlan

Diezel

Det var allt för denna gången!!!Påsk & Diezel har blivit 1 år!!!

Jaha, då var det annandag påsk. Tog semester i torsdags för då kom Sari & Co, som vanligt har dagarna svischat förbi. På torsdagen hade vi en liten tjejfest hos oss, var väldigt trevligt. Mådde som jag förtjänade på fredags förmiddagen men det blev bättre sen:). Hade grillpremiär på kvällen, mumsfillibabba. I lördags hade vi påskmiddag för alla hos oss. Igår var vi hem till våran moster & åt & fikade, var förbi svärföräldrarna & tittade på husvagnen för Sari har inte sett den & så fikade vi igen. Tror nog att jag har gått upp 10 kg under den här påsken, har ju inte gjort annat än att äta:). Diezel blev 1 år igår också, jösses vad tiden går fort!!! Tagit lite kort men kan inte påstå att jag har varit flitig med kameran.Elliott blåser bubblor.

Azlan

Diezel har "friat" till Raffa hela helgen:). Behövde inte leta efter honom för såg man Raffa så var han hack i häl.

Azlan


Albin blåser också bubblor.

Leo är cool i sina nya solbrillor.

Raffa, Azlan & Diezel busar.

Gonzo

Raffa

Hoppas alla har haft en riktigt trevlig påsk!!!Valpar

Den 19/4 var Mona med Älla på ultraljud, så nu vet vi att det blir valpar. Jättespännande!!!


Lilla Enebys Älla


Rocklunda Västerås 17/4

Har varit på Diezels första officiella utställning. Innan vi skulle in i ringen så började dom prata i högtalarna, det tyckte han var lite otäckt så han blev tyvärr lite låg. Sen gjorde inte domaren som man är van vid, man brukar ju få springa ett varv tillsammans om man har konkurrens, men han började känna & klämma på en gång. Ja ja, alla gör dom ju olika men hade varit bra för Diezel att få skaka av sig det otäcka.

Domare: Zlatko Kraljic
Kritik: Dog with good bones, correct head, topline not completely straight, good moving.
Juniorklass, Exellent, kk 2

Överlag är jag nöjd över hans debut, han kommer få strutta runt i ringen mycket i sommar:)."Playdate" med Roya

Idag tog jag med hundarna till Kohagen, har ju varit kanonväder. Möttes upp av Sabina & Mathias som har RR tiken Roya. Gick överlag bra, är ju alltid värst när hundar träffas första gången. Azlan var som alltid en charmerande prins, pinscherkillarna var väl sisådär:). Diezels nya namn är ju DAMP & så har han kommit på vad trevligt det är med tjejer, tyvärr:). Gonzo gick mest för sig själv i början sen började han uppvakta med som en tok, jäkla pinsamma hundar!!! Hade med kameran så nu blir det en massa bilder, titta & njut!!!Ja, mycket bilder blev det men jag har ju svårt att bestämma mig vilka som ska komma med, så då kommer det med fler i bloggen:). Nu har jag 3 trötta killar här hemma. Tack för sällskapet Sabina, Mathias & Roya!!! Hoppas ni inte blev avskräckta av dom 2 kåtbockarna:).VÅREN ÄR HÄR!!!

Äntligen är våren här, sett krokusar, tussilago & citronfjäril. Blåser lite väl mycket men hellre det än att snön är kvar. Hundarna tycker det är ganksa skönt dom också tror jag, var ut på baksidan, Diezel fick världens pinscherrus:).

Gonzo spanar uppepå jordkällaren.

Diezel

Azlan & Diezel

Azlan & Diezel

Gonzo & Diezel

Diezel har vårkänslor:).

Diezel har pinscherrus!!!

BUS!!!

Gonzo & Diezel

Diezel tycker det är dags för mera rus:).

Azlan smyger, visst är han väldigt osynlig?!

Diezel är igång igen!:)

Azlan

Diezel

Nästa helg drar utställningssäsongen igång för oss, ska bara ha med Diezel, blir ju hans första officiella utställning. Spännande att se hur det går. Viltspåret vill jag också komma igång med så fort snön har försvunnit i skogarna. Mycket skoj framöver alltså:).