Julhälsning

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!

FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA!!!
HUND 2009

Ja, då var det dags för lite utställning igen. Sussi var så snäll & följde med som sällskap & chaufför fast hon inte skulle ställa själv. Det tackar vi för!!! Hon började med att chockera med att komma 10 minuter innan utsatt tid, när har det hänt, typ ALDRIG!!!;) Vi började färden mot Sthlm & Älvsjömässan, lite felkörning blev det redan på vägen dit, inget ovanligt när vi är ute på vägarna, men vi kom fram. Våran ring började inte förrän 11, så vi kunde ta det ganska lugnt. Tyvärr blev det inga bilder, Sussi är inte riktigt kompis med min kamera än, vi får ha en liten fotokurs;).
Domare: AnnMarie Maeland
Kritik: Hane med vacker resning, vackert huvud & uttryck, kunde ha en aning mörkare ögon, bra bett, vacker hals, stram rygg i stående, drar upp den i rörelse, välvinklad bak, rak i överarmen, behöver få mer förbröst, rör sig med bra steglängd, visar sig väl!
Ukl: kv 1, kk 1, Hp
Blev inget cert för hanarna alls, var bara championhanarna som fick ck. BIR blev Fundoras Hera, hon fick även certet & BIM blev Lilla Enebys Canjo. Grattis till Er!!!
När det var klart i Pinscherringen var det dags för shopping. Blev en säck hundmat, ben, bajspåsar & en fäll till bilen. Gonzo skötte sig hur bra som helst hela dagen & charmade många;). Nu var det dags att fara hem & självklart åkte vi fel IGEN!!! Fick lite sightseeing i Sthlm, tur att vi kan skratta åt det mesta. Inget ovanligt att det blir en massa tok när jag & Sussi gör något. Vi kom hem helskinnade, det är huvudsaken. Tack igen Sussi för sällskapet, du är en pärla!!!Tyr

Visst ja, har ju glömt att skriva att det har kommit en ny familjemedlem till Sussi. Håtvåos Tyr, en Portugisisk Vattenhund. Har inte haft tillfälle att fota honom än men det kommer bilder jag lovar.Azlan, Brage & Gonzo
Kohagen
Julen närmar sig........

Veckorna bara rusar fram & inte nå bloggande har det blivit. Ja, vad har jag haft för mig?! Gått promenader med Sussi i vanlig ordning;). Men kameran har inte varit med på länge, inge kul när det är grådassigt ute hela tiden. På 1:a advent åkte jag & Janike till Åsby Trädgård & shoppade loss lite grann. Självklart blev det en fika också, är väldigt mysigt där & gott fika.Köpte 6 julstjärnor i 3 olika färger.

Kunde inte motstå den här stjärnan, var ju halva priset dessutom;), tycker den lyser så fint. Sitter i Elliotts rum.
5 december var det Brukets årliga julbord, så jag & Robban var där. Kidsen sov hos farmor & farfar & mamma & lillebror tog ut hundarna på kvällen. Tur att man har snälla barn/hundvakter. Vi förfestade på varsitt håll, grabbarna brukar titta på fotboll innan & hur kul är det???? Jag, Anna, Johanna & Anna.L satt hos oss innan & kacklade. Det var trevligt på julbordet men man märkte av att det har försvunnit folk från företaget.
I måndags var mamma hit & "bakade" pepparkakshus med barnen eller Mor Annas färdiga byggsats rättare sagt;). Dekorationerna är i allafall hemgjorda.

Visst blev den fin?!
Kom i julstämning så jag kunde inte hålla mig längre, granen åkte fram.

Nu är det jul här i vårt hus......... Julmusiken går varm nu till Robbans förskräckelse, han är inte så förtjust i det, men det åker på from 1:a advent till julafton;).
Igår var mamma här igen, då var det bullar som gällde. Grabbarna fick baka egna bullar.

Dom tyckte verkligen det var kul att få "kladda" med en egen deg;).

Elliott sätter pärlsocker på sina bullar.

Albin likaså.
Vi hade fika gäster hemma också, Janike & hennes söta blandistik Hedvig. När dom kom började vi med en promenad för våra hundar har inte träffats, sen valde jag att stänga in grabbarna i ena delen av huset för Hedvig har gjort illa sig i benet så det inte skulle bli en massa bus så att det blev värre. Bara hon blir bättre så ska dom få ösa.

Hedvig

Hon är 8 månader & är en blandning mellan långhårig Schäfer, Berner Sennen & New Foundland. Jättego tjej!!!

Hörre du grabben, kan vi dela på den där intressanta leksaken du har???

Albin smilade upp sig ordentligt;). Hedvig tyckte hon hade hittat en ny kompis. Såååå gulligt!!!
Ja, det blev ju en liten uppdatering i allafall, har säkert glömt bort en massa, är ju helt senil nu för tiden;). På söndag ska jag ju åka på HUND 2009, så det blir väl lite bilder & sånt därifrån, hej så länge!