Inoff utställning Köping 31/10 2010

Idag har jag, Diezel, Malin & Håkan varit på inofficiell utställning i Köping anordnad av Köpings Kennelklubb (KAK). Var lite trist att vi hade ringarna så långt ifrån varandra så vi kunde inte sitta tillsammans men det gick det också. Gick ganska fort i min ring så det tog inte så lång tid innan det var dags. Diezel skötte sig jättebra, stog bra & sprang med sitt berömda driv:). Han blev BIR valp & BIG 4!!! Inte dåligt för det var 10 valpar i BIG finalen.

Visst är han fin?!

Domare: Anna-Lena Munkvall
Kritik:Fin hanvalp, välmejslat huvud, korr bett med breda käkar, mörka ögon, välpl ngt slarviga öron, fina ben & tassar, tillr vinkl fram & bak, fin topline, rör sig utm, tät päls, välpresenterad.

Är mer än nöjd med dagens resultat:)!

När vi var klara flyttade vi på oss & satt vid Malin & Håkan så vi kunde se hur det gick för dom. Hann med en kopp kaffe & rastning av Diezel sen var det deras tur.

Håkan stog så fint men ville inte riktigt få till rörelserna. Domaren var lite hård tycker jag, för hon förstog inte ens först att han var en valp. Blev en slät 1:a idag, men Håkan var snyggaste "labben" för oss i allafall.

Vi satt kvar en liten stund, sen packade vi oss ut i bilen. Tog några utebilder på Håkan, solen lös med sin frånvaro.


Jag tycker han är fin!!! Kan ju inte vara som en vuxen när han bara är 7 månader.

Vi avslutade dagen med att äta på McDonalds. Tack för sällskapet Malin & Håkan!!!

 
Prommis i Kohagen

Det har varit helt underbart väder idag!!! Tog en tur med hundarna in i Kohagen & idag hade jag med kameran, blev lite bilder i allafall.

Azlan

Diezel

Gonzo

Mina Pinscherpojkar

Diezel

DiezelMattes vackra pojkar!

Fullt ös!!!

Höstbilder, tycker det är så fint i Kohagen.

PINSCHER ÖS!!!

Avslutar med en bild på Azlan, han ser lite korkad ut;).
Inoff utställning 24/10-2010

Idag har hela familjen varit på inofficiell utställning i Köping som var anordnad av Japanska Spets Klubben. Hade bara Diezel med oss, han behöver vara utan dom andra 2 & så har han kommit in i en spökålder så det är nyttigt för honom att tränas.

Elliott & Albin

Albin tränar inför Barn med hund som han så gärna ville vara med på.

Albin & Diezel

Det kom fram en kvinna som var med i klubben & tyckte att det var bra att Albin skulle vara med på Barn med hund & vände sig till Elliott & frågade om inte han skulle vara med. Förklarade att vi hade bara en hund med oss idag, då sa hon att Elliott kunde få låna en hund om han ville & det ville han ju förstås.

Här sitter Elliott med sin nyvunna vän, en Japansk Spets som heter Sachi även kallad Sassa. Men det var lite svårt att säga så hon fick heta Raffa som syrrans hund;).

Diezel sitter på min fot.

Låååååång väntan;)! Elliott har väl aldrig suttit så stilla.

Sachi, en söt liten dam.

Domare: Gunilla Albrigtsen
Kritik: Snygg välprop 6 mån valp med vackert rastypiskt huvud, välansatta burna öron, vacker hals & topline, välvinklad fram & bak, ännu ngt grund bröstkorg, mkt vägvinnande steg, trevligt temp, välvisad.
Valp 4-9 mån, kv 1, kk 2, Hp

Efter mycket väntan var det dags för Barn med hund, Albin & Elliott var superduktiga & var bland dom yngre som ställde upp.

Albin med Diezel & Elliott med Sachi med sina priskassar. 
Mamma & pappa var väldigt stolta över sina killar som var så duktiga & skötte sig så bra hela dagen.

På vägen hem stannade vi vid Lustigkulla & köpte med oss mat. Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen.  Lite bilder

Har varit dålig på att uppdatera men det har inte tagits så mycket bilder på sista tiden. Slänger in lite bilder så att ni vet att vi lever;).


Det var vad jag hade att bjuda på den här gången.