Sättern & Kohagen


Man kan tro att grabbarna ska ner i en gruva & arbeta;).
Idag gick hela familjen runt Sättern i det fina vädret.

Albin & Elliott cyklade, får ju passa på innan snön kommer.

Man fick hjälpa till & putta lite för det var lerigt.

Hej vad det går!

Är så fina färger ute nu.

Kort taget från "röda" bron.

Kort taget från "gröna" bron.
När vi kom hem var det lunchdags & sen gick jag en vända till med hundarna, den här gången blev det kohagen i sällskap av Sussi, Brage & Loke. Tyvärr hade solen gått i moln så det blev inte så sjyssta bilder som jag hade hoppats på.

Azlan & Brage

Loke ser bra rolig ut på det här kortet;). Hängögon & öronen år olika håll.

Loke & Gonzo

Loke var den enda som tog sig tid att leka modell.

Sussi är smidig som en gasell när hon hoppar över diket;).

Gonzo & Brage

Azlan
Hade hoppats på fler bilder som blev riktigt bra men man är ju ingen mästerfotograf, så det här fick duga. Är så lugnt & tyst hemma, Robban & kidsen är på innebandy. Medans jag har skrivit det här har jag druckit kaffe & ätit digestivekex med brieost på, jag säger bara............MUMS!!!Gonzo är helt "crazy"!
Så här kul kan man ha med ett ben!
Både roliga & tråkiga saker har hänt.

I torsdags hade vi en olycka på jobbet, usch det var inget kul alls. Min kompis Johanna klämde 3 fingrar i en 10 tons mangel kan man säga för att föklara det enkelt. Som tur är lyckades dom rädda mycket mer än vad dom trodde från början men liten del av varje fick dom ta bort. Tänker på dig & din familj men du är ju en "fighter"!!! Beundrar dig, över ditt lugn & hur du har tagit hela den här situationen. Måste även ge vårat skiftlag en eloge som fixade allt hur bra som helst i en chockartad situation. Vi tillkallade ambulans, första hjälpen, ringde efter Johannas man & såg till att ambulansen kom in på området m.m. Vill ge alla en bamsekram, vilket team vi var. I fredags var jag på After Work, lockade med en gammal klasskompis som jag inte har träffat eller pratat med på år & dagar. Så vi satt & pratade mest hela kvällen, hade lite" catching up";). Marielle & co var också med. Man börjar inse att man börjar bli äldre för när klockan var 00.30, tittade jag & Linda på varandra & gäspade, insåg att det var dags att ringa efter skjuts hem. I lördags var det dags för fler tråkigheter, fick sms av Pia (BeeBronx) att Vegas fick kejsarsnittas & ingen valp klarade sig.  Jag finner inga ord förutom att mina tankar finns hos dig & Vegas, hoppas hon blir sitt gamla jag snart. Styrkekramar till Er!!! Annars lunkar livet på som vanligt, varit lite dålig på att ta bilder på senaste tider, skärpning Mari! Hejs svejs i lingonskogen!!!