Seminarium med Gerard O´Shea.

Innan jul anmälde jag mig till ett seminarium med Gerard O´Shea om hundens anatomi, skulle ju vara i Västerås så jag ville passa på. Alla pratar ju om denna Gerard, vilka wow upplevelser man får osv, så jag var ju bara tvungen att se honom live. Till det här seminariet så lottade dom ut 10 gratis platser, jag vann en av dom, min tur håller i sig. Så i lördags kom Anna & Anne & hämtade mig, åkte vidare & hämtade upp Sussi. Det skulle hålla på mellan 09.00-18.00, tänkte att det här skulle bli en lång dag men icke sa Nicke, karln har verkligen talets gåva. Det blev lite ihop pressat för han brukar dela upp på 2 dagar i vanliga fall, så blir det en sån kurs eller handlingskurs i närheten så vill jag gå igen. Var helt slut på kvällen när jag kom hem, hjärnan hade fått mycket information på en dag, ja den lilla som finns där inne någonstans;). Skulle titta på film med Robban men var inget vidare sällskap för jag somnade på soffan.
I söndags var jag & Sussi på bio & såg "Luftslottet som sprängdes", tyckte den var bra.
Visst ja, har ju glömt att skriva att hela familjen + Sari & hennes 3 kids har bokat en resa till Turkiet, åker i början på sommaren, jösses vad jag längtar!!! Just för tillfället planerar jag för Saris 40-års firande, det ska bli superskoj!!! See you later, aligator!!!My Dog 8 jan 2010

Ny utställningsdag, inte lika nervös idag. Började dagen igen med en stadig frukost, tänk om man fick hotellfrukost varje dag, det skulle vara nåt det. När vi kom fram gick jag & hämtade min vinst från föregående dag. Då var det dags att visa upp hunden i ringen igen.
Domare: Siv Jernhake
Kritik: Hane med utmärkta proportioner, trevlig hund, utmärkt hals, bra rygglinje, bra bröstkorg, kunde ha något mer markerat förbröst & mer vinklad överarm, utmärkta ben & tassar, bra bakställ, bra kondition, mycket bra rörelser.
Ukl, kv 1, kk 1, ck
Nu stog jag mest & tittade vilka fler som skulle få ck, det blev bara en till, Gonzos farfar Buster, det stog mellan dom 2 om certet. Gissa om jag blev nervös nu!!! Det var 5 championhanar som hade ck, så dom placerade sig så Gonzo & Buster blev oplacerade men vem skulle få certet??? Vi fick visa upp våra hundar, sen sa domaren att det fick bli den unga hunden. Gonzo fick CERTET!!!!!!! Oj, vad glad jag blev!!!

Vi åkte nöjda & glada från Göteborg. Vägen hem kändes lång, mamma hade ju tvättat, strykit, dammsugit m.m. Hade hon definitivt inte behövt gjort men vi tackar & bockar!!! Vill passa på att tacka alla trevliga pinschermänniskor som vi har träffat på under My Dog & till alla andras fantastiska resultat!!!Gonzo provade på löpband
My Dog 7 jan 2010

I onsdags åkte jag & Robban till Göteborg, var ju dags för årets My Dog. Vi skulle bo på Scandic Backadal, samma hotell som jag & Ullis bodde på förra året. Barn & Azlan var hemma, mamma, Ida & Jim bodde i huset under tiden vi var borta. Var väldigt halt när vi åkte ner så vi fick åka försiktigt. Vi kom fram till slut & checkade in, sen tog vi det lugnt resten av kvällen.
På torsdagen var det dags för utställning, gissa om jag var nervös. Började med en ordentlig frukost på hotellet sen bar det iväg till Svenska Mässan.

Gonzo med djävulsögon;).
Domare: Karl-Erik Johansson
Kritik: Vackert huvud, mörka ögon, lagom stopmarkering, kunde bära öronen bättre, bra bett, bra hals, kort stram rygg, borde ha mer förbröst, knappa vinklar fram bra bak, rör sig ok.
Ukl, kv 1, kk 1, Hp
När vi var klara i ringen gick vi runt & kikade lite, fyllde i Roburs tävlingsblankett i år igen & hittade på en slogan. Dom ringde upp senare på eftermiddagen & sa att jag hade vunnit utställningstältet. Ha ha ha, jag vann ju ett förra året på My Dog, vad är oddsen att man vinner igen??? Då har jag 2 nu då;). Vi var inte kvar så länge, åkte förbi McDonalds på väg till hotellet & käkade på rummet. Robban fick hjälpa Madde & Co med bilen för den hade stendött men det ordnade upp sig. På kvällen träffade vi pinscherfolk på restaurangen Bamboo, var supertrevligt & god mat.

Så här satt den lilla prinsen när vi kom tillbaka till hotellet;). 
Dags för natti natti, hade ju en utställningsdag kvar.Nyår

På nyårafton började vi med en långpromenad på 2 1/2 timme med hundarna, så dom skulle vara ordentligt rastade innan dom värsta smällarna började. På kvällen kom Per, Ida, Mikaela, Jim & Marcus över & firade in det nya året med oss. Vi åt god mat, ost & kexar & en massa annat mums.

Grabbarna gick ut & tittade på fyrverkerierna, tjejerna stannade inne med hundarna, dom blev inte berörda av smällarna, SKÖNT!!! Gott nytt 2010 allihopa, ska bli intressant att se vad det här året har att erbjuda.
På nyårsdagen gick jag & Sari runt skjutbanan med hundarna. Hann inte gå med hundarna lösa många meter innan dom drog efter något. Gonzo kom tillbaka på en gång, Raffa en stund senare men ingen Azlan. Stog en stund & väntade. Passade på att fota.


Vi kan ju inte klaga över att vi inte har snö.
Fortfarande ingen Azlan, hörde ingenting heller. Vi började gå, tänkte att han kommer väl men icke sa nicke. Delade på oss & gick åt varsitt håll, började få panik. Fick tag på Robban & Per så att dom skulle vara beredda med bilar. Kom runt & träffade på Sari men ingen Azlan i sikte. Killarna skickade ut åt olika håll i bilarna, Azlan hade varit borta 1 timme. Nu var det inte roligt längre. Tog inte lång stund så ringde Robban & sa att ett par hade plockat upp Azlan på 66:an, fatta 66:an!!! Polisen kom precis men det var ju lugnt eftersom Robban kunde ta med honom hem. Fattar inte hur han kan ha hamnat där, Azlan har aldrig dragit på det där viset. När jag kom hem så var Azlan såååå glad att se mig men han skämdes också, visste mycket väl att det där var inte bra gjort. Slutade bra den här gången, vill inte ens tänka på vad som hade kunnat hända. Ringde upp paret & tackade för att dom var så snälla & stannade & tog in honom i bilen. Det där vill jag inte vara med om en gång till!!!
På lördagen åkte Sari & Co hem, blev väldigt tyst i huset. I tisdags var vi på bio med ungarna & såg Alvin & gänget 2, var väldigt uppskattat. Det var nyårshelgen det, säkert glömt något här med, men men lite uppdatering i allafall.Bus i snön
Julen

Oj, nu har jag mycket att uppdatera, som vanligt nu för tiden. Sari & Co kom som vanligt dagen innan julafton, traditionen är ju uppesittarkväll med skinkmacka. Per kom också över till oss. På julaftons morgonen fick kidsen öppna ett varsitt paket.

Albin blev glad för sitt Air hockey spel.

Elliott & Leo fick en varsin talande dammsugare som dom körde rally med i huset;).

L-G & Leo på jordkällaren, här ska det åkas pulka.

Hej vad det går!!!

Raffa & Azlan

Raffa är så söt!

Raffa har hittat en väldigt stor pinne;). 
Alla kom över till oss & åt julmat förutom mamma för hon jobbade, faller alltid in att hon gör det, lite trist men någon måste ju ta hand om gamlingarna. Man åt så det nästan kom ut ur öronen, gott var det. Pustade en liten stund sen blev det fika, därefter kom tomten till vårat hus.

Elliott gjorde en rolig min.

Leo blev glad att se jultomten.

Albin fick en innebandyklubba & givetvis en massa annat.
När alla var nöjda & glada gick dom hem till sitt, då blev det soffläge med den "lilla" godispåsen & en film.
På juldagen gjorde grabbarna den här fina snögubben medans jag & Sari var ut med hundarna.

På kvällen tog vi fram min julklapp, WeSing till Wii & skrålade. Man sjunger ju hellre än bra. Ida & Mikaela kom över & sjöng dom med. När Robban & Albin sjöng 2Barbie girl" fick dom 2 bakgrundsdansare.VILKA "MOVES"!!!

Man blir trött av att fira jul.

3 badpojkar.
Vi var in på mellandags rean men där hittade man "nada". Vi gjorde säkert en massa annat kul men jag har ju bra minne men kort.