Gonzo har dejtat!!!

Gonzo har dejtat 2 svarta tikar under dom senaste veckorna. Först var det Chilli ( Flängan's Betty) & där vet vi att det har tagit sig för hon har blivit rund om magen;). Därefter var det Lady (Magleddies) & där väntar jag med spänning att få veta om det blir något. Henne kan ni följa på www.mypinscher.se. Jag håller tummar & tår & Gonzo håller tassarna att det blir friska, trevliga & härliga pinschervalpar i dom här kombinationerna. Uppdaterar när jag vet mer eller ifall jag får några bilder.Handlingskurs 27/3 2010

Ja, det har varit skralt med uppdateringar igen men har inte gjort så mycket utöver det vanliga. Idag däremot har jag & Sussi varit på handlingskurs på Jäders Bygdegård utanför Eskilstuna. Jag hade med Gonzo & hon hade med Brage & Tyr. Det var Ninna Odehag & Ingrid Raij som hade hand om det. Var meningen att vi skulle vara inomhus men det var så halt golv så det gick inte med dom större hundarna. Sätter ut bilder & ber om ursäkt om det blir fel namn på någon hund.

Shadow (Långhårig Collie)
Vi började med att ha lite teori om sånt man ska tänka på inom utställning & fikade på valfri dryck & macka.Mycket diskutioner blev det;).

Ninna
Blev inga bilder från storhundsträningen eftersom jag stog för fotandet. Lite svårt att fota & springa samtidigt;).  Vid 12 var det lunch & då kunde man även passa på att ta en promenad med hundarna.

Tyr

Brage

Brage & Tyr (Portugisisk Vattenhund)

Var en så fin nordsvensk som gick i en hage bredvid bygdegården.

Tyr

Gonzo, Tyr & Brage

Gonzo var finast där, enligt hans matte i allafall;). (Pinscher)

Hästen & hundarna var lika nyfikna på varandra men Tyr tyckte hästen var mest läskig;).

Gonzo, Tyr & Brage, 3 snygga killar.


Kevin (Långhårig Collie)

Ninnas Bedlington terriers.
Dom som hade småhundar fick träna på hantering på bordet. Var ett par stycken storhundsägare som lånade en liten hund bara för att få prova på.

Petit Brabancon
Griffon Bruxellios

En Norsk lundehund, sån ser man inte varje dag.


Sjysst med en griffon nos upp i stjärten;).


Benny (Dvärg Pinscher)

Sussi hittade en ny kärlek.

Lite bus emellan varven.

Griffon BelgeMyra (Mellan Schnauzer)Sigge (myras son)
Tack allihopa för en trevlig dag & jag hoppas vi ses ute i ringarna!!!