Körkortsdags!!!

Igår var jag & skrev in mig på bilskolan, fyllde i, skickade iväg & betalade körkortstillståndet & anmälde Robban till handledarutbildningen. Tyvärr hade dom inga tider förrän i november. Vi ska byta bil oxå, ingen ny men ny för oss. Nu har vi ju en Chevrolet Tahoe med automatlåda, byter till Volvo V70 med manuell låda. Nu jäklar ska det köras, bättre sent än aldrig. Höll på med körkortet för 10 år sen men det kom en massa saker emellan, sen har det inte blivit av men är riktigt taggad. Så håll er inne;). Ska försöka köra så mycket som möjligt hemma, sen får vi se hur lång tid det tar innan man har körkortet. Wish me luck!!!

Yeeaahhh matte, säger Gonzo!!!Ladies Night m.m

I fredags var jag & Cilla på Ladies Night i Västerås, har aldrig varit på det förut. Det var helt suveränt, oj oj oj vilka fina pojkar man fick vila ögonen på;)! Stämningen var verkligen på topp. Nästa år SKA jag gå igen men då blir det middagsbiljett & hela baletten. Kidsen sov hos farmor & farfar fre-lö, vilket innebar sovmorgon i lördags, gissa om det var skönt. Jag & Robban gick i Kohagen med hundarna, kan inte komma ihåg sist vi gick med hundarna själva. På eftermiddagen åkte vi & köpte ett Nintendo Wii, vi har lånat lillebrors så vi vet att vi spelar ganska mycket;). Jim hämtade hem det igår. Åkte ut & hämtade ungarna, blev bjudna på mat, alltid lika gott. När vi kom hem så tittade Albin in genom fönstret & såg att Wii:t var borta, visade honom kartongerna på köksön, hade inte hunnit packa upp det än. Han sprang dit & kramade om kartongen, vände sig mot mig & skrek: JAG ÄLSKAR DIG!!! Det där spelet var värt varenda krona genom dom orden. Idag har jag, Sussi & doggarna gått runt skjutbanan, hade med kameran för en gångs skull.

Azlan, Brage & Gonzo kommer i full fart när vi kallar in dom. Loke fick inte vara lös, för han är ju trots allt en jakthund. Får han upp ett spår kan det bli stora korkar i öronen.

Azlan

Brage

Sussi kliar sig inte på baken, hon har ett vätske bälte på sig;).

Brage

Loke

Hallå grabbar, vart tog ni vägen???

Söta Loke


Azlan gjorde en kraschlandning när han kom ut ur skogen, trodde han skulle skrapa upp hela ansiktet. Höll andan tills han reste på sig men han såg mest förnärmad ut. Insåg inte förrän jag kom hem & tittade i kameran att jag hade lyckats fånga det på bild.

Mattes vackra pojkar. Kan inte se mig mätt på dom.

Loke, Brage, Gonzo & Azlan

Loke & Brage
Nu ska jag gå & baka en kaka & spela lite Wii med Albin. Hej så länge!Åh, vad nöjd jag är.

Ikväll fixade Jenny till bloggen, blev supernöjd!!! Vad tycks???"Bidde" inget den här gången.

I går var Madde & Dimma hit igen. Dagen innan hade hon tagit ett prov som visar vart i löpet hon är & fick ett snopet svar, hon går in i höglöp redan dygn 7, väldigt ovanligt. Så igår var det nu eller aldrig typ. Vad vi kämpade för att dom skulle få till det, stackars Gonzo höll på som en jag vet inte vad & Dimma var inte alltför intresserad. Vi fick ringa efter backup, så Anna. H kom & kollade läget men det gick helt enkelt inte. Ja ja, så kan det vara, bara hoppas på bättre lycka nästa gång.Love is in the air!!!

Idag har Gonzo haft en söt pinscherflicka på besök, Lilla Enebys Dimma. Dimma har inte riktigt kommit till det stadie så hon är redo men oj vad Gonzo höll på. Han har inga problem med vad han ska göra;). Men vi ska träffas på torsdag & lördag oxå, så det här ska nog gå vägen. Är ni nyfikna på Dimma kan ni gå in på www.dimma.zoomin.se där finns det bilder på den lilla damen. Vi håller tummar, tår & tassar att det ska bli små söta "pupps", tror det är en bra kombination. Håller er uppdaterarde!!! Vill även passa på att tacka alla som hjälper mig & tar Azlan & kidsen så hundarna kan få göra sitt ifred, tusen tack, ingen nämnd, ingen glömd!!!