GONZO 2 ÅR!!!

Idag fyller världens bästa pinscherkille 2 år, tänk vad tiden går fort! Gonzo & Azlan ska få dela på en Arboga leverpastej, det tycker dom är smaskens;).

Grattis mattes prins!!!Sari 40 år!!!

Har inte hunnit med att skriva att Sari har ju fyllt 40 år. Firandet hade vi hemma hos oss & det var mycket folk som kom, jättekul!!! Vi bjöd på tacogratäng & fika, dryck fick alla stå för själva, för ni förstår väl att det var ganska stort alkoholintag den kvällen;). Vi hade WeSing i vårat sovrum, dansgolv i vardagsrummet & ville man bara sitta & snacka så kunde man hålla till i köket. Festen blev superlyckad!!! Sari fick en massa fina presenter som kommer väl till pass inför våran Turkiet resa & andra bra saker. Sari & jag vill tacka alla för en oförglömlig 40 års fest, ingen nämnd ingen glömd. TACK ALLA PARTY MÄNNISKOR!!!

Sari i sin snygga fez som hon fick i present;).Pulsa i snön

Idag lurade jag ut Sussi på promenad till Kohagen, hon tyckte mest att jag försökte ta livet av henne;). Har ju kommit ganska mycket snö & ingen hade gått där före oss, men vi kämpade på. Den som kämpade mest var Loke, han är ju lite kort i rocken. Gick inte så långt in för till slut hade jag snön långt upp på låren. Hade med kameran så det blev lite bilder.

Azlan kämpar i snön.

Gonzo

Azlan & Brage

Loke

Gonzo spanar efter grabbarna.

Kom Loke vi gömmer oss!!!

Vet inte vad som var så intressant i det där trädet eller så tror Gonzo att han är en fågelhund;).

Brage, Azlan, Loke & Gonzo.

4 snygga killar!

Kommer ni matte???

Azlan & Loke dum glor på varandra.

Ända mot ända kan ingenting hända!

Brage ser ut som ett snömonster;).
Nu är hundarna trötta & nöjda, då är mattarna också nöjda & glada!!!Pinscherträff i Kungsbyn

Idag har jag & Gonzo varit på Pinscherträff i Kungsbyn. Var meningen att hela familjen skulle åka men Elliott blev "kackig" i magen så jag hade tur som kunde åka med Per & Kerstin istället för dom skulle ändå till IKEA. Svårt att ta kort när man inte har solljus & att man pulsar i snön men lite bilder blev det av olika kvalitet;). Skriver inga namn för jag kommer knappt ihåg vem som är vem, var bara en svart pinscher med idag, min lilla Gonzo. Nu ljög jag, kom en liten svart tik på slutet. Även lite andra hundar var med;). Här kommer bilderna:Var jättetrevligt, rastplatsen var helt suverän, visste inte ens om att den existerade. Ser fram emot att åka på fler träffar, då hoppas jag att Azlan också kan följa med.