Ny layout

Som ni ser har bloggen fått en ny "look". Ville ha sommar färger för ingen har väl missat vid det här laget att jag vill ha sol & värme:). Lillasyster har hjälpt mig i vanlig ordning, tack Jenny du är bäst!!! Vad tycker ni???Köpte pilatesboll till hundarna idag, gick över förväntan!!! Tar gärna emot tips & råd om träning.
Lite mer info om kommande valparna

Kommer med lite mer info om dom kommande valparna (som vi hoppas på).
Mamma:
Lilla Enebys Älla S49192/2004

Älla  har cert på utställning och är HD-fri, ED 0 och ögon ua.Känd mentalstatus. En mycket snäll och trevlig tik .


BeeBronx Black Angel S21679/2008


Gonzo är Svensk utställningschampion. HD A, ED 0, Känd mentalstatus & ögon ua. Trevlig hane!

Valparna väntas till v 20, tror det kan bli trevliga allround pinschrar i denna kombination. Hör av er till Mona om ni vill veta mera. Länk till Flängans kennel finns här på sidan.
GÄSTBOK

Har tänkt länge på att jag skulle vilja ha en gästbok i bloggen, ifall någon kikar in & bara vill skriva några ord. Så idag har jag fått hjälp av min kära lillasyster Jenny med det, är ju iq fiskmås när det gäller sånt:). Tusen tack Jenny!!! Skriv gärna en trevlig rad i den!!!Lilla Enebys Älla+BeeBronx Black Angel=Sant

Gonzo hade tjejbesök i torsdags & lördags, det var Lilla Enebys Älla som kom på besök som ägs av Mona på Flängans kennel. Älla var en riktigt trevlig, snäll & social tik, det tycker jag är superviktigt. Bra hälsa är givetvis viktigt också. Nu håller vi tummarna att det blir friska, sociala, härliga pinscherbebisar i denna kombination. Är det någon som är intresserad så hör av er till Mona på Flängans:http://www.pinscherhund.se/.Vårkänslor

Idag är det riktigt härligt ute, solen värmer & man får en känsla av att våren äntligen är på väg!!! Tog bilder på hundarna på baksidan.

Diezel

Diezel

Diezel med Azlan hack i häl:)!

Azlan, Diezel & Gonzo

Dom 3 musketörerna.

KOM IGEN!!!

Kolla in minspelet på Azlan & Diezel:).

En hög med hundar!

Gonzo

Gonzo, han har ätit snö:).

Diezel

Gonzo & Diezel

Gonzo

Nu följer en serie med bilder på Diezel när han kastar runt med en pinne, fick mig ett gott skratt:).

Ja, ibland är man väldigt glad över att man har med sig kameran. Tycker själv att bilderna blev störtsköna!!! Nu ser jag fram emot att det ska bli barmark, längtar till utställningssäsongen & alla andra planer som jag har för familjen & hundarna. Hela gänget på "skjutbanevändan"!
Magleddies Oblerone

Fick mail igår från Emilia som bor i Finland som har Magleddies Oblerone, dom kallar henne Lilo. Hon är en av Gonzos döttrar, fin tjej om ni frågar mig!:)Nej, ni är inte färgblinda, hon är brun/tan. Färgen är ju inte godkänd än men det finns ju duktiga människor som jobbar för att den ska bli det & jag hoppas verkligen den blir det! Lilo är en väldigt fin ung dam!En härlig dag i Kohagen

Idag gick hela familjen till Kohagen i det underbara vädret. Äntligen kan man börja få lite känningar av att det nalkas en vår. Hade med kameran, så det blev mycket bilder.

Albin

Elliott

Jag & hundarna.

Yes, vi får springa fritt!!!

Elliott försöker springa ifrån albin.

Nu kommer jag & tar dig!!!

Hundarna njöt av att kunna springa lösa.

Gonzo

Full fart framåt!!!

Ungarna trivdes med att klättra på stenar & dylikt, vem behöver en lekpark?:)

Nästan på en gång efter att jag släppt hundarna så såg jag att det var färska bloddroppar i snön, fick inte ihop vart dom kom ifrån. Trodde först att nån av hundarna hade skurit upp en trampdyna, sen kom Azlan upp bredvid mig & det här var synen.


Tur att vi inte träffade på folk, dom skulle väl tro att vi har använt honom som en kamphund eller nåt. Har inte en aning om vad som har gjort att han har fått ett sånt jack.

Gonzo

Diezel

När Albin klättrade på stenen så såg jag att hans termobyxor hade spruckit på hela insidan av benet. Mycket tok på den här vändan:).

Bus

Satt mig på en sten & njöt av solen, fick sällskap direkt:).

Ser ut som Azlan ska bita Diezel i häcken:).

Azlan & Diezel

Hade med en varsin Festis till ungarna.

Elliott

Albin

Grymma dom ser ut:).

Gonzo

Gonzo

Gonzo

Gonzo & Diezel

Gonzo

Gonzo

Ser ut som om Azlan funderar vad Gonzo har hittat för spännande.

Jag smakar lite jag med!

Diezel

Azlan & Diezel, kolla in Azlans skinkor:).

Alla 3 var på riktigt bushumör.

Diezel

Diezel

Albin

Gonzo

Jag & hundarna gick runt & pulsade i snön, Robban tog ungarna & gick samma väg som vi kom in för den är nertrampad.

Jag & hundarna pulsar iväg.

Vi har nästan tagit oss runt.

Diezel

Samlad trupp igen!

När vi kom hem blev det omplåstring av Azlans öra. Jösses, vad blod jag fick torka bort. Mattes lilla plutt!!! 

Nästa gång vi går dit hela familjen i sånt här härligt väder ska jag ha med picknickväskan med kaffe & annat smaskens, är en alldeles lagom tripp att gå med hela familjen.