Inoff utställning 24/10-2010

Idag har hela familjen varit på inofficiell utställning i Köping som var anordnad av Japanska Spets Klubben. Hade bara Diezel med oss, han behöver vara utan dom andra 2 & så har han kommit in i en spökålder så det är nyttigt för honom att tränas.

Elliott & Albin

Albin tränar inför Barn med hund som han så gärna ville vara med på.

Albin & Diezel

Det kom fram en kvinna som var med i klubben & tyckte att det var bra att Albin skulle vara med på Barn med hund & vände sig till Elliott & frågade om inte han skulle vara med. Förklarade att vi hade bara en hund med oss idag, då sa hon att Elliott kunde få låna en hund om han ville & det ville han ju förstås.

Här sitter Elliott med sin nyvunna vän, en Japansk Spets som heter Sachi även kallad Sassa. Men det var lite svårt att säga så hon fick heta Raffa som syrrans hund;).

Diezel sitter på min fot.

Låååååång väntan;)! Elliott har väl aldrig suttit så stilla.

Sachi, en söt liten dam.

Domare: Gunilla Albrigtsen
Kritik: Snygg välprop 6 mån valp med vackert rastypiskt huvud, välansatta burna öron, vacker hals & topline, välvinklad fram & bak, ännu ngt grund bröstkorg, mkt vägvinnande steg, trevligt temp, välvisad.
Valp 4-9 mån, kv 1, kk 2, Hp

Efter mycket väntan var det dags för Barn med hund, Albin & Elliott var superduktiga & var bland dom yngre som ställde upp.

Albin med Diezel & Elliott med Sachi med sina priskassar. 
Mamma & pappa var väldigt stolta över sina killar som var så duktiga & skötte sig så bra hela dagen.

På vägen hem stannade vi vid Lustigkulla & köpte med oss mat. Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen.  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback