Inoff utställning Köping 31/10 2010

Idag har jag, Diezel, Malin & Håkan varit på inofficiell utställning i Köping anordnad av Köpings Kennelklubb (KAK). Var lite trist att vi hade ringarna så långt ifrån varandra så vi kunde inte sitta tillsammans men det gick det också. Gick ganska fort i min ring så det tog inte så lång tid innan det var dags. Diezel skötte sig jättebra, stog bra & sprang med sitt berömda driv:). Han blev BIR valp & BIG 4!!! Inte dåligt för det var 10 valpar i BIG finalen.

Visst är han fin?!

Domare: Anna-Lena Munkvall
Kritik:Fin hanvalp, välmejslat huvud, korr bett med breda käkar, mörka ögon, välpl ngt slarviga öron, fina ben & tassar, tillr vinkl fram & bak, fin topline, rör sig utm, tät päls, välpresenterad.

Är mer än nöjd med dagens resultat:)!

När vi var klara flyttade vi på oss & satt vid Malin & Håkan så vi kunde se hur det gick för dom. Hann med en kopp kaffe & rastning av Diezel sen var det deras tur.

Håkan stog så fint men ville inte riktigt få till rörelserna. Domaren var lite hård tycker jag, för hon förstog inte ens först att han var en valp. Blev en slät 1:a idag, men Håkan var snyggaste "labben" för oss i allafall.

Vi satt kvar en liten stund, sen packade vi oss ut i bilen. Tog några utebilder på Håkan, solen lös med sin frånvaro.


Jag tycker han är fin!!! Kan ju inte vara som en vuxen när han bara är 7 månader.

Vi avslutade dagen med att äta på McDonalds. Tack för sällskapet Malin & Håkan!!!

 
Kommentarer
Postat av: Malin o Håkan

Fina bilder,men man ser på den bilden från ringen att han är hög bak!Men för mig är han o Sune dom vackraste prinsarna!Tack för en trevlig dag!Kram

2010-10-31 @ 17:35:57
Postat av: malin och pixel

hihi ja visst är det en underbar kombination av RR och pinscher, tycker du har väldigt bra smak ;)grattis till killens BIG 4 placering, alltid massa hundar i grupp 2 så det är ju hård konkurrens och då lite extra kul. ska ni till växjö på söndag? :)ha det gott!

2010-11-04 @ 18:41:35
URL: http://www.two-and-a-half-dogs.se
Postat av: malin och pixel

ah vad synd att det inte blir växjö för er. men my dog blir det iaf, ses där :)

2010-11-04 @ 22:39:09
URL: http://www.two-and-a-half-dogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback