Dubbelutställning på Bjerketravbana i Oslo 14-15/8 2010

I fredags vid kl 10.00 så kom Malin & Sune & hämtade mig & Gonzo, vi skulle fara på lite äventyr i vårat grannland Norge. Nämligen dubbelutställningen på Bjerketravbana i Oslo. Har ju bara ställt i Sverige så det skulle bli kul att få prova någonting annat. Bilresan gick bra, var värsta regnvädret ett tag men det gav med sig. Höll på att skratta ihjäl mig åt Malin när vi åkte igenom Billerud för dom har ett pappersbruk där så det luktade inte godis, hon fick världens hulkattack;). Stannade i Årjäng & käkade, blev tunt med matställen & vi ville undvika att äta på norska sidan för det är inte gratis. När vi kom in i Oslo så hade dom en massa vägbyggen så vi åkte fel, men jag frågade 2 karlar om vägen, så äntligen var vi framme vid hotellet. Vi bodde på Quality Hotel 33.

Det här stog på TV skärmen när vi kom upp på rummet, var ett superfint rum!

Malin pratar i telefon.

Gonzo har installerat sig i sin bur.

Sune ligger skönt i sin bur.

På kvällen åkte vi högst upp & tog en varsin öl, ni ser ju i bakgrunden vilken utsikt det var. Tog kvällsprommis med hundarna, duschade & så skulle vi titta på film men vi orkade inte titta så länge så vi slog av & sussade gott istället. Var så skön säng, täcke , ja alltihop!!!
Kl 06.00 ringde väckarklockan, jösses vi utställningsmänniskor är ju inte kloka, att man orkar gå upp såna här tider bara för att visa upp våra hundar;). Packade in i bilen, gick med hundarna & så gick vi & åt frukost, inget går upp mot en ordentlig hotellfrukost. Vi hittade till Bjerketravbana utan några större problem, men vilket kaos det var vid parkeringen & ringuppdelningen ska vi inte tala om!!! Fanns knappt plats att sitta eller att ta sig fram, tur att vi var i god tid. Dagens utställning var kvalificering till Crufts.

Sune & Malin

Fina Sune

Ett stycke "labbe" på språng!

Malin & Sune

Här står Sune riktigt snyggt!

Blev kv 1, kk 3 för Malin & Sune.
Nu var det dags för mig & Gonzo, vi skulle ställa mot Lene & Azarel (Gonzos bror) för första gången. Kul att träffa dom, var ett år sen sist.  Träffade en väldigt trevlig tjej som kallade sig "Fjose", äger Rivendells Jambalaya Jim, det är hon som har tagit bilderna på mig & Gonzo. Ni kan ju titta in på hennes hemsida www.fjose.no.

Mattes prins.

Barbamamma med hund;).

Uppställning

Matte, har du mera blodpudding???

Gonzo är så fin!

Så fina färger.

Om jag får säga det själv, så är han en skönhet.

Azarel vann klassen & Gonzo kom 3:a.

Domare: Tomas Rohlin
Kritik: Bra längd på huvudet, kraftiga kinder, mörka ögon, mycket bra öron, mycket bra kroppsproportioner, bra hals, drar upp lite i ländpartiet, mycket bra benstomme & bröstkorg, önskas betydligt bättre vinklar fram, bra bak, bra svansansättning, bra päls, rör sig bra från sidan, löst fram & trångt bak.

BIR Pinbas Quick & BIM Askevetens Ebony

Vi var kvar en stund sen åkte vi tillbaka till hotellet & lyxade till med en eftermiddagslur, det är man inte bortskämd med. När vi vaknade till liv så gick vi till affären & köpte kvällsmat, det blev potatissallad, kallskuret & baguette. Det satt vi på sängen & åt, satt fint!

Våra prinsar.

Sune blev nyfiken på vad jag höll på med.
Efter kvällsprommisen tog vi en dusch & tittade på tv en stund.

Malin surfar på nätet & Gonzo njuter av att få vara i sängen en stund.

Vi följde Sunes exempel & gick & la oss.
I går ringde klockan åter igen kl 06.00, & det blev samma procedur som i lördags. Nu var vi ju tvungna att packa allt ut i bilen & checka ut från hotellet. Var en aning bättre ordning vid parkering  vid utställningen men var helt bedrövligt att försöka att ta sig fram till våra ringar, men vi kom dit till slut & det var med nöd & näppe att vi fick plats. Dagens utställning var Norsk Vinnare.

Malin & Sune

Ser bra ut, Malin har en väldigt snygg kofta på sig;).

Var bättre fart på Sune igår.

Sune har så fin kontakt med Malin.

Dom här 4 var det i öppen klass, dagens resultat för Malin & Sune blev kv 1 kk 3, men frågar ni mig så var ju självklart Sune finast.

Gonzo & Azarel. Bröderna är som natt & dag, tycker inte dom är ett dugg lika.

Här är vi på språng.

Lene & Azarel

Gonzo

Gonzo (även kallad plankan).

Kolla in hur jag står med fötterna, Charlie Chaplin släng dig i väggen;).

Domare: Patric Ragnarson
Kritik: Utmärkt typ, maskulint välformat huvud lite tendenser till kinder som förstör intrycket, vackra mörka ögon, välburna öron, bra bett med stora rejäla tänder, elegant hals, bra skuldra, rak överarm, stram rygg i stående, välformad rejäl bröstkorg, normala vinklar bak med fin lårbredd & stabila hasor, bra ben & tassar, vacker blank päls, bra färg & svans, rör sig lite kort i steget fram & välver sin överlinje något, utmärkt temperament & välvisad.
Kv 1, kk 2

Azarel vann klassen idag med med CK.

Azarel i Bhkl som han vann.

BIR BeeBronx Azarel & BIM Askevetens Ebony

Azarel blev Norsk & Svensk utställningschampion & Norsk vinnare. GRATTIS säger vi!!!!

Vi packade in oss i bilen & började färden hem, vi var helt slut!!! Stannade till vid Töckefors & käkade på Burger King & passade på att tanka. Ju längre resan gick, desto tröttare & fnittrigare blev vi. Tack Malin & Sune för en supertrevlig resa & för mysigt sällskap!!!



Kommentarer
Postat av: Malin o Sune

Tack själv o vad fina bilder det blev.Ja skratt var det ingen bristvara på iallafall.Kram

2010-08-16 @ 21:15:18
Postat av: Lene og Azarel

Hei.

Takk for gratulasjoner i vår gjestebok.

Og takk for en trivelig helg. Var veldig hyggelig å møte dere igjen. :-)

Rart å se hvor forskjellig gutta er. Det er nesten vanskelig å tro at de er kullbrødre. ;-)

Men Gonzo er jammen meg flott han også, så det tar nok ikke lang tid før championatet er i boks. :-)

Klem fra oss i Trondheim.

2010-08-17 @ 14:59:20
URL: http://www.azarel.dk
Postat av: Lena m Bella, Yippi o Axa

Det ser ut att ha varit en toppen resa. Bara det "lilla sista" som fattades, i ringen.

2010-08-19 @ 14:53:18
URL: http://www.mypinscher.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback